Skip to content

DIADORA SNEAKERS | UTRECHT

Bij Oeben's Mercantile vind je de grootste collectie Diadora Sportswear & Diadora Heritage sneakers en schoenen in Utrecht. Wij verkopen de 'Made in Italy' (ITA) collectie, de 1984 MI Basket, de N9000 en meer!

                                                                                                                                                                                                           Diadora is een Italiaans sportschoenen merk dat al sinds de jaren '50 bestaat. Ondanks dat ze als maker van bergschoenen zijn begonnen, zijn ze groot geworden met het maken van sportschoenen. Grootheden als Roberto Baggio, Björn Borg en Ayrton Senna, maar ook onze eigen Marco van Basten en Clarence Seedorf hebben prijzen gewonnen op dit iconische merk!

Tegenwoordig worden de schoenen nog steeds veel door (professionele) sporters gedragen, maar zijn ze ook in het straatbeeld niet meer weg te slaan. Dit seizoen is de MI Basket en de nieuwe Basket 'Row Cut' een bestseller van Diadora Heritage.
Bij Diadora Sportswear hebben we met de "Game" ook een echte klassieker in huis. Verkrijgbaar als lage tennis-schoen, hoge basketbal-schoen en in de 'Row Cut' variant!
Bekijk collectie van Diadora Heritage in onze webshop!
De collectie van Diadora Sportswear vind je hier!

 

Bekijk onze hier de sale in de online outlet!

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart